Miror fudbal: Grant u Partizanu radi ono što najbolje zna!

Tužno je videti navijače Partizana kako kažnjavaju Granta zbog onoga što najbolje radi, ironično konstatuje Eligsej

  • 0

Loši rezultati Avrama Granta u prve dve prvenstvene utakmice u Partizanu zainteresovali su i engleske medije, koji sa podsmehom komentarišu posrtanje kluba iz Humske i rasprodaju bodova. Tako kolumnista Mirora, Stiv Eligsej, u rubrici "smešna fudbalska kolumna" ističe da je Izraelac i u Beogradu nastavio da radi ono što najbolje zna!

- Kada je Frenk Sinatra pevao "Moj put" niko se nikada nije žalio na oživljavanje stvari, istrošeni materijal. Tužno je videti navijače Partizana kako kažnjavaju Granta zbog onoga što najbolje radi - ironično konstatuje Eligsej.

Avram Grant je preuzeo Partizan u decembru, umesto smenjenog Aleksandra Stanojevića. Tim je u jesenjem delu sezone stekao 10 bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, a nakon dva početna remija u prolećnom delu razlika je sada samo šest bodova u korist "crno-belih".

- Navijači su pokazali šta misle o radu i rezultatima Granta tako što su ga gađali upaljačima i pevali ime njegovog prethodnika - dodaje Eligsej.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA