Legendarni fudbaler srušio Partizan u Sloveniji! (FOTO)

Fudbaleri Partizana poraženi su u drugom prijateljskom meču na pripremama u Sloveniji i to od rumunskog Petrolula, a gol za trijumf postigao je Adrijan Mutu

  • 3

Fudbaleri Partizana igrali su prijateljski meč protiv rumunskog Petrolula iz Ploeštija u rumunskom "Plej grin fudbal kampu".

Crno - belima je ovo bio drugi meč na pripremama u Sloveniji, ( u prvom pobedili Šturm) gde se nalaze nekoliko dana, a doživeli su poraz od 1:0 i to golom legendarnog Adrijana Mutua u 29. minutu. Posle toga viđen je dobar fudbal i nekoliko šansi crno - belih, ali na žalost nije bilo gola-

Srpski vicešampion bio je bolji riva u prvih 20 minuta. Imali su crno - beli dosta dobrih šansi u prvom delu poluvremena.

Ninković je već na početku nabacio loptu a pokušao je Ostojić, međutim lopta se odbila do Markovića poludesno, usledio je šut ali je golman odbranio.

Ninković je imao još jednu odličnu akciju u devetom minutu, kada je ukrao loptu na centru, napravio dva tri lažnjaka i onda šutirao sa 20 metara. Šut je bio odličan ali je lopta okrznula nekog i skrenula u korner, a već je bila viđena u golu.

Međuti, rumunski tim predvođen Adrianom Mutuom se razigrao od  20. minuta i počeo da napada sve opasnije. To je i rezultiralo golom u 29. minutu koji je postigao upravo Mutu. Posle dugačkog pasa od preko 30 metara, Mutu je  majstorski primio loptu u situaciji koja je izgledala kao ofsajd i onda je ćušnuo u gol.

Do kraja poluvremena imao je Partizan još nekoliko lepih šansi, ali je golman Petorlula bio na visini zadatka.

U drugom poluvremenu krenuli su crno - beli ofanzivno. saša Ilić preseca jednu loptu na oko 25 metara, a sudija greši i svira ruku od Ilića.  Malo kasnije Danko Lazović  pokušava sa skoro 40 metara, gađa gol, ali je golman odlično reagovao.

U 64. minutu desila se izmena u Partizanu, ušli s Stanković, Brašanac, Stevanović, Fofana, Drinčić,  a izašli Ilić, Ninković, Trajković, Gulan, Marković.

Partizan je igrao vrlo sigurno ali je i Petrolul bio na visini posebno Mutu koji je  u 70. minutu povukao lepu kontru, ali je Albin pogrešio i opasnost je otklonjena.

Odmah zatim i Partizan je uzvratio kontranapadom preko krila,  na kraju Pauljević je ostao sam na desnoj strani idealno je centrirao, a Fofana sam na drugoj stativi loše šutirao u izglednoj situaciji za gol.

U poslednjih 15 minuta Partizan je bio mnogo ofanzivniji od rtivala pa je u 83. minutu viđena ponovo jedna lepa akcija. Ponovo Drinčić iz prekida sa 40 metara nabacuje loptu i ponovo skače Stevanović glavom, alli je neko izbio loptu na putu ka golu u korner. Posle kornera Drinčića, opet glavom Stevanović pored gola.

Pred kraj meča  Stevanović lepo upošljava Šaponjića, ali je ovaj zamalo zakasnio da izađe na loptu na samom petercu i golman hvata loptu i nakon toga usledio je kraj meča.

Sastavi:

Partizan: 1 Živković, 19 Pauljević, 5 Petrović, 40 Ostojić. 15 Trajković, 36 Gulan, 21 Marković, 11 ninković, 7 Luka, 22 Ilić, 27 Lazović.

Klupa: Kljajić, Stanković, Bogosavac, Fofana, Stevanović, Lukić, Drinčić, Grbić, Vulićević, Brašanac, Škuletić, Pantić, Šaponjić.

Trener: Marko Nikolić

Petrolul: 1 Peterson Pecanha, 6 Dean Beta, 3 Geraldo Alves, 8 Mourad Satli, 39 Jean Alain Fanchome, 5 Soni Mustivar, 30 Laurentiu Martinescu, 7 Gevao, 10 Adrian Mutu (kap), 18 George Mares, 9 Patrick N’Koyi. Bolboasa, 12 Cobrea, 22 Oprea, 2 Alcenat, 11 Albin, 52 pirse, 91 Pablo de lucas, 20 Priso, 35 Ferreira, 29 Radu, 99 Tamuz, 40 Aleksandru, 80 Teixeira, 93 Morar, 15 Hoban, 77 Peteleu.

Trener: Razvan Lučesku

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda

    4. jul 2014 | 21:52

    Lepo deda reko,niti je ovaj Nikolic za trenera,niti je ova ekipa za evropu.Tako da ce opet blago dedi da dodju neki amateri konobari,ribari nas da izbace a ovi nasi strucnjaci ima da se zale na srecu,visoku travu,vrucinu,sudije...,pa onda napad na titulu svim silama. A ako i tu nekrene onda je kriv fss,sudiska organizacija. E bruke jedne pa pogledaj se u ogledalo ujutru kad se umivate pa recite sami sebi SRAMOTA ME JE.

  • Cigani loviku

    4. jul 2014 | 22:57

    Dovedite pojacanja nesrecnici!

  • vwb

    4. jul 2014 | 21:50

    Treci iz Rumunije,pobedio drugog iz Srbije,ali da je sudio Vukadinovic,bilo bi bar nereseno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA