Beogradski Vukovi osvojili Srbijanboul! (FOTO)

Popularni Čopor je odbranio titulu u reprizi finala iz prošle godine, a ovoga puta pobedili su "Divlje Veprove" iz Kragujevca sa 27:17

  • 0

Ekipa beogradskih Vukova odbranila je titulu nacionalnog šampiona, pošto je na Adi Ciganliji savladala kragujevačke Divlje veprove sa 27:17 (13:10, 7:0, 7:7, 0:0) u 10. Srbijanboulu.

Vukovima je to bila četvrta uzastopna titula, a šesta u klupskoj istoriji. Za najkorisnijeg igrača finalne utakmice izabran je Šon Raterford, kvoterbek Vukova.

Vukovi su sve vreme vodili i diktirali ritam igre. Imali su Kragujevčani šansu za priključak na početku drugog poluvremena, prvi napad je bio njihov, ali je Vitaker posle pritiska defanzivne linije bacio intersepciju.

Presečeni pas zabeležio je Ivan Nedeljković, a već u narednom napadu stigla je kazna koja je i odlučila pobednika. Rateford je bacio pas ka Pavlu Plamencu dug 20 jardi, za vođstvo 27:10, posle kojeg se već nazirao pobednik.

Sve što su Kragujevčani uspeli da urade, bilo je da u sledećem napadu najave neizvesnost posle pasa Vitakera ka Kenu Hejlu, ali snage za preokret nije više bilo, pa su Beograđani zasluženo slavili četvrtu uzastopnu titulu u derbijima sa Divljim veprovima.

Beogradska ekipa će 20. jula imati priliku da odbrani trofej i u regionalnoj CEFL ligi, pošto se tada sastaje sa Silverhoksima iz Ljubljane.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA