Bivši košarkaš Partizana: Platio sam 50.000 dolara da odem iz kluba!

Nije mi se dopao život u Srbiji. Nakon zimske pauze, nisam želeo da se vratim u Partizan. Ali, klub nije hteo da me pusti, pa sam morao da otkupim svoj ugovor, rekao je Amerikanac Ejsi Lo koji je završio u Olimpijakosu i dva puta bio prvak Evrope

  • 21

Da li se sećate nekadašnjeg košarkaša Partizana Ejsi Loa? Posle epizoda u nekoliko NBA ekipa, kao što su Atlanta, Golden Stejt, Šarlot, Čikago i Memfis, prvi put je u Evropi zaigrao 2011 i to u Partizanu.

Ali, se u glavnom gradu Srbije zadržao svega nekoliko meseci, mada je postao miljenik publike. Trener je bio Vladimir Jovanović sa kojim Lo nije uspeo da nađe zajednički jezik pa je poželeo da ode.

- Nije mi se dopao život u Srbiji. Nakon zimske pauze, nisam želeo da se vratim u Partizan, pa sam rekao mom agentu da želim da ostanem u Americi.

- Tada mi je on otkrio da je Olimpijakos zainteresovan za mene. Želeo sam da igram za vrhunski tim. - rekao je Lo za sajt Eurohups.

- Partizan nije hteo da me pusti, pa sam morao da otkupim svoj ugovor. Platio sam 55 hiljada dolara kako bih dobio papire i onda sam sa Olimpijakosom potpisao ugovor na 30 hiljada dolara mesečno. - otkrio je američki plejmejker u opširnom intervjuu za sajt Eurohoops.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fakir

    6. jul 2014 | 00:12

    E pa tada nisu bili casovi ljubavi

  • Doktor

    6. jul 2014 | 09:37

    "Nisam želeo da se vratim u partizan,želeo sam da igram za vrhunski tim"...NEPROCENJIVO!

  • Pinokio

    6. jul 2014 | 04:39

    Namazani su Grobari. Odrekao se covek para. Video gde je došao. Neće da ga Bolesnik maltretira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA