SPAS U ZADNJI ČAS: Zvezda u poslednjem trenutku izbegla oduzimanje bodova!

Crveno-beli rešili problem sa zaostalim dugovanjima prema Bronovickom i Šišiću dan pre nego što im je istekao rok koji im je dala FIFA

  • 19

Crvena zvezda je prema svemu sudeći za sada uspela da izbegne kaznu oduzimanja bodova u novoj sezoni kojom joj je FIFA zapretila zbog neisplaćenih dugovanja prema Gžegoržu Bronovickom i Mirnesu Šišiću. Dug je izmiren, ali nema zvanične potvrde da li je ukupna svota dugovanja isplaćena ili je napravljen nekakav dogovor sa bivšim igračima.

O problemu isplaćivanja zaostalih plata nekadašnjim članovima crveno-belih i sankcijama koje bi zbog toga mogle da uslede govorio je v.d. generalnog sekretara Zvezdan Terzić na promociji novog trenera kluba sa Marakane Nenada Lalatovića.

- Moramo do 6. jula da isplatimo Bronovickom 837.000 i Šišiću 190.000 evra, jer ako to ne učinimo mogu da nam oduzmu šest bodova i produže rok još mesec da na da to uradimo - rekao je Terzić.

Očigledno crveno-beli uspeli nekako da u poslednjem trenutku obezbede nekakav dogovor i reše ovaj problem zbog koga im je pretila i mnogo oštrija kazna od oduzimanja bodova, jer je FIFA mogla da im zabrani i učešće u domaćem prvenstvu što bi bio svojevrstan presedan.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • мкг

    6. jul 2014 | 14:45

    Најзад схватих зашто је поскупела регистрација аутомобила.

  • Ja

    6. jul 2014 | 14:50

    Hahah terza se otvorio skupo ce ovo kostati zvezdu:)

  • deki smederevo

    6. jul 2014 | 17:57

    Zatvaraj fk crveno ZLO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA