MAŽIĆ: Ronaldo se bunio bez razloga, krivo mi je što nisam sudio četvrtfinale!

Najbolji srpski arbitar se vratio zadovoljan iz Brazila, ali mu je žao što nije dobio priliku da deli pravdu na nekom meču u nokaut fazi*Sa zvanično najboljim fudbalerom u 2013. godini je vodio nekoliko žučnih rasprava, ali je rekao da je Portugalac na kraju bio skroz pristojan u tim situacijama

  • 8

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić je dobio čast da sudi na Svetskom prvenstvu, ali iako su se mnogi u našoj zemlji nadali da posle dobro urađenog posla tokom takmičenja po grupama da će dobiti da sudi i neki meč u nokaut fazi do toga ipak nije došlo.

Poverenje koje je zadobio od FIFA svojim deljenjem pravde ipak je pokazano kada je dobio specijalnu laketu od Sepa Blatera, ali i time što je bio u opticaju da bude jedan od delilaca pravde u samoj završnici, pa je tako tek za vikend dobio odrešene ruke da se vrati u Srbiju.

- Bilo je ovo jedno novo iskustvo za nas i mnogo drugačije od svega što smo radili ranije. Vratili smo se sa mnogo pozitivnih utisaka, bili učesnici Svetskog prvenstva. Veliki je uspeh uopšte se naći na spisku, jer je bilo samo devet evropskih arbitara i ponosni smo što smo se pronašli među njima - rekao je Mažić za "Naše novine" po povratku iz Brazila.

Najcenjeniji srpski arbitar je zajedno sa svojim pomoćnicima Milovanom Ristićem i Daliborom Đurđevićem delio pravdu na dve utakmice u takmičenju po grupama i na jednoj je bio četvrti arbitar, ali žal za deljenjem pravde u nokaut fazi ipak postoji.

VIŠE O OVOJ VESTI PROČITAJTE NA NAŠEM SPECIJALU POSVEĆENOM SVETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA