ISPOVEST SRBINA KOJI JE UB'O 7+: Tesla mi je rekao da odigram tako! (FOTO)

Pošto je uložio 2.500 dinara, srećni kladioničar dobio je neverovatnih 137.500 dinara, a Telegraf je uspeo da ga pronađe i pita ga kako je došao na tu ideju. Dao je i više nego zanimljiv odgovor

  • 3

Ceo svet se od sinoć divi Nemcima, a Srbe je zaintrigirao čovek koji je uplatio 7+ na ovu utakmici.

Pošto je uložio 2.500 dinara, dobio je neverovatnih 137.500 dinara, a Telegraf je uspeo da ga pronađe i pita ga kako je došao na tu ideju. Dao je i više nego zanimljiv odgovor:

- Šetao sam oko hrama i javio mu se lik Nikole Tesle koji mi je rekao da odigram 7+. Ovom prilikom želim da pozdravim Marka iz Čačka, Pefija, Pecu i drugare iz Lapota. I naravno Teslu kome je sutra rođendan - kaže za Telegraf srećni dobitnik, koji iz razumljivih razloga ne želi da javnost sazna njegove ime.

- E da, i pozdrav za drugare iz kafića koji su čekali sa mnom: Stefan, Ivan, Saša i ostali - dodaje za Telegraf ovaj srećni Srbin.

VIŠE O OVOJ VESTI PROCITAJTE NA NAŠEM SPECIJALU POSVECENOM SVETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M.Babić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pantomime

    9. jul 2014 | 14:00

    "Ispovest"... grrrrrrrrr... aman više, može moja ispovest kako sam pojeo 5 jaja, paradajz, sir...

  • H

    9. jul 2014 | 14:31

    I nas Kisa iz Vojke ubo 7+, al na 80 din. Ee,i to je nesto. ;)

  • vlado92

    9. jul 2014 | 15:03

    ja sam znao da ce njemacka rasturiti brazil, ali ko je ocekivao 7:1....a ako se sastane u finalu sa holandijom, holandija pobedjuje, a ako Argentina prodje dalje,tj u finale,mislim da Njemci napokon osvajaju titulu,nakon nekoliko finala i polufinala, a sto se Brazila tice cudi me kako su stigli do ovde..i da, i da su Njemci ispali od francuza..i franc.. bi ih glatko pobedili...Brazil ima jednog igraca,koji nesto pokusava..kao Argentina do ovog prvenstva,ali Arg sada ima par pojedinaca koji mogu da igraju bas protiv svakog 1 na 1 i sansa im je u igri 1 na 1 ako odu u finala,timska igra samo mozda biti Njemackoj od koristi, cela Njemacka je Bayern Minhen..ali nadam se da Holandije udje u finale,jako tesko ce im biti...nego u finalu protiv Njemaca...Svabe ne mogu ponoviti 2 puta igru i tu je sansa i jednih i drugin protiv njih,a pogotovu holandije koja ima timsku igru,i ono sto drugi nemaju,Robena koji zna kako funkcionise cela Njemacka,jer je i on sam clan njenog prvaka i saigrac... da ne pisaem dalje,trebalo bi da je ovo dosta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA