Čavi ide u Ameriku: Zbogom Barsa, Njujork je centar sveta!

Čavi je celu karijeru proveo u Barseloni, za koju je odigrao 723 utakmice i postigao 83 gola. Sa katalonskim klubom osvojio je 22 trofeja

  • 1

Dugogodišnji fudbaler Barselone i španski reprezentativac Čavi Ernandez blizu je prelaska u novi američki klub Njujork Siti, tvrdi današnja Radio Katalonija.

Nedavno su španski medii preneli da bi Čavi mogao da zaigra za jedan katarski klub, ali je očigledno došlo do promene njegovih planova.

Ukoliko potpiše za Njujork Siti, Čavi bi se pridružio svom prijatelju Davidu Vilji i bivšem fudbaleru Čelsija Frenku Lampardu i bio bi blizu svog starog prijatelja Tijerija Anrija koji igra za njujorške Red Bulse

Čavi je celu karijeru proveo u Barseloni, za koju je odigrao 723 utakmice i postigao 83 gola. Sa katalonskim klubom osvojio je 22 trofeja, od čega sedam titula u Primeri, tri Lige šampiona, dva nacionalna kupa, šest Superkupova Španije, dva UEFA Superkupa i dva Svetska klupska prvenstva.

Za reprezentaciju Španije odigrao je 133 meča, postigao 13 golova i osvojio titule prvaka sveta i dva puta Evrope.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA