MARADONA: Brazilu, kako je kada primiš sedam komada?

- Nemačka je imala neverovatnu moć na terenu, mogli su u svakom trenutku da postignu pogodak - između ostalog rekao je Maradona

  • 3

Ubedljiva pobeda Nemačke nad Brazilom u polufinalu Mundijala izazvala je mnoge podsmevajuće komentare, kako običnih ljubitelja fudbala, tako i velikih fudbalskih imena.

Takav je slučaj i sa legendarnim Argentincem, Dijego Maradonom koji je u izjavi za jednu venecuelansku televiziju, analizirao utakmicu između domaćina Svetskog prvenstva i "pancera".

- Nijednog trenutka mi se nije svidelo kako je Brazil izgledao tokom prvenstva, ali mi ni Nemačka nije bila toliko ubedljiva do sada. Brazil nije imao sredinu terena, Dante i David Luiz nisu nikada igrali zajedno, a oni bez Nejmara nemaju nikakvu igru. To se videlo i po tome što su konstatno slali duge lopte. Nemačka je imala neverovatnu moć na terenu, mogli su u svakom trenutku da postignu pogodak - rekao je Maradona.

VIŠE O OVOJ VESTI PROČITAJTE NA NAŠEM SPECIJALU POSVEĆENOM SVETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA