Lalatović traži još pet pojačanja od Zvezdine uprave!

Trener crveno-belih poručio iz Slovenije da su mu potrebna dva ofanzivna bočna igrača i dva prednja vezna, kao i centralni defanzivac što je primarni cilj u ovom prelaznom roku

  • 11

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedili u prvom kontrolnom meču na pripremama u Sloveniji protiv domaćeg niželigaša Veržeja, a novi šef stručnog štaba crveno-belih Nenad Lalatović je izneo svoje utiske posle prve utakmice.

- Sigurno da rival nije na renomeu Crvene zvezda, pa ne možemo na osnovu meča da donosimo neke velike zaključke. Ali ono što me veoma raduje je da smo danas uspeli da postignemo četiri pogotka. Kad se uzme u obzir da smo u fazi kada se više pripremamo na fizičkom nivou, ekipa je dosta dobro trčala - rekao je Lalatović koji je bio naročito zadovoljan izdanjem tima u prvom poluvremenu.

- Pred sobom smo imali drugoligaša iz Slovenije, ali i mi smo u drugom poluvremenu igrali u izmenjenom sastavu, kada je debitovalo pet-šest naših omladinaca. Ono što me veoma raduje je igra u prvom poluvremenu, kada se dobro trčalo i videlo da ono što radimo na treninzima igrači polako primenjuju i na utakmicama.

U redove crveno-belih je već stiglo nekoliko igrača tokom ovog prelaznog roka, ali mladi trener želi dodatno da pojača konkurenciju u timu i zato je zatražio od uprave kluba da mu obezbedi još pet pojačanja, jer smatra da mu toliko igrača treba da bi bili konkurentni u domaćem prvenstvu.

- Činjenica je da je otišlo sedam-osam igrača iz postave koja je prošle godine donela titulu i koliko igrača je otišlo, toliko igrača moramo i da dovedemo. Da bismo bili na onom nivou koji navijači očekuju od nas, sigurno moramo da dovedemo četiri-pet igrača koji će odmah moći da konkurišu za prvi tim Crvene zvezde - kazao je Lalatović i pojasnio koji su mu igrači potrebni.

- U ovom trenutku je situacija takva da su nam sigurno potrebna dva ofanzivna bočna igrača, potrebna su nam i dva prednja vezna igrača i da nam treba jedan centralni bek, tako da u ovom momentu još uvek ne bih govorio o sistemu, ali u glavi imam viziju igre Crvene zvezde, dosta zavisi od toga koje igrače uprava bude dovela u prelaznom roku.

Sa obzirom da je još početak priprema i dalje se uglavnom radi na fizičkoj spremi, a strateg kluba iz Ljutice Bogdana je zadovoljan kako njegovi izabranici rade i koliko se zalaž na treninzima.

- Moram da priznam da sam prijatno iznenađen kako igrači rade u ovih dsetak dana. Radi se dvaput dnevno, prepodne na fizičkoj spremi, popodne se radi sa loptom, na uigravanju tima i ono što je dosta bitno i što ću tražiti od igrača je da imamo pas igru, da ne budemo ekipa koja će da "udara" loptu, nego da kroz pas igru dolazimo do završnice i da tako rešavamo naše probleme u igri. Ali, opet ponavljam, veoma je bitno da dovedemo određene igrače kako bismo mogli da igramo onako kako ja to želim - završio je Lalatović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ISTINA

    10. jul 2014 | 14:35

    AKO DOVEDEMO 2 CENTRALNA VEZNA IGRACA ONDA CETE UPROPASITI VUKANA I GRUJICA. ZNACI KAO CENTRALNI VEZNI CE BITI MILIJAS--POJACANJE (POJACANJE,VUKAN,GRUJIC). KAD CE NASA DECA DOBITI PRILIKU ???? EVO MALI ZIVKOVIC IZ PARTIZANA SA 17 GODINA JE IGRAO PRVU POSTAVU,DA NE PRICAM O VOSI DA JE BABIC SA 17,MILINKOVIC-SAVIC I GAJCINOVIC SA 18 GODINA IGRALI PRVU POSTAVU! OVE SEZONE RISTIC I KARAKLAJIC IMAJU PO 19 A VUKAN 20 GODINA. U NJIHOVOM UZRASTU MITROVIC IGRA PRVU POSTAVU U ANDRLEKTU,KAO I MARKOVIC U BENFICI. JEDINO MI U SRPSKOM FUDBALU IMAMO PREDRASUDE O IGRACIMA DO 21 GODINE DA SU NEISKUSNI I DA NE TREBAJU DA IGRAJU (A PO NAJVECIM EVROPSKOM KLUBOVIMA TAKVI IGRACI SU NOSIOCI IGRE)KAO I IGRACI OD 33 DO 35 GODINA PA MILAN JE 2006 GODINE OSVOJIO LS SA TIM NAZOVI "MATORCIMA". U SVAKOJ LINIJI TREBA DA SE NADJU 2 ISKUSNA I 2 MLADA IGRACA .

  • aca i toma sd

    10. jul 2014 | 14:34

    Ovo je vrlo solidan tim za drugu ligu gde ce cz otici posle kazne od FIFA.

  • Bata-Nis

    10. jul 2014 | 15:39

    Kako ih nije sramota,traze pojacanja a nema kome ne duguju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA