Ona je novo tenisko čudo Srbije!

Kristina Miletić je prva na juniorskoj svetskoj Race to masters listi do 16 godina

  • 2

Petnaestogodišnjakinja Kristina Miletić, postala je zvanično prva na juniorskoj svetskoj Race to Masters listi do 16 godina.

Kristina je trostruki juniorski prvak Srbije i srpska reprezentativka do 16 godina. Rođena Aranđelovčanka, od svoje pete godine igra tenis, a skoro dve godine trenirala je u Beogradu i svaki dan putovala na relaciji Beograd-Aranđelovac, sve zbog velike ljubavi i želje za teniskim uspesima koje je i počela da niže.

Zahvaljujući svojim rezultatima postala je prvi igrač srpske reprezentacije na predstojećem pojedinačnom evropskom prvenstvu koje se igra u Moskvi od 21. jula i ekipnom prvenstvu Evope u Češkoj u avgustu 2014. Svojim uspesima doprinela je da imamo najbolje juniorske rezultate u Srbiji u poslednjih 15 godina.

Kristinu podržava kompanija ,,Knjaz Miloš’’ sa željom da pomogne nadi tenisa da dosegne svetske visine. Ova kompanija se trudi da bude deo podrške mladim sportistima koji teže da učine svoju zemlju ponosnom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kemal

    11. jul 2014 | 13:28

    bice od tebe nesto sam nastavi tako svaka cas

  • Đure

    11. jul 2014 | 13:38

    Najbolje je ovo ono da u svim kategorijama budemo najbolji na svetu mislim spustimo malo lopticu bre ima svi da nas zamrze mislim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA