Điđi Bekali stvara Steauu bez stranaca, Srbina čeka otkaz!

Ako je Steaua 1986. godine bila prvak Evrope sa domaćim igračima, zašto bi sada plaćala skupe strance, koji ništa ne osvajaju, poručuje kontroverzni milioner

  • 0

Kontroverzni rumunski biznismen i vlasnik najvećeg fudbalskog kluba Steaue, Điđi Bekali, izjavio je da više ne želi da u timu ima strane igrače, već će igrati samo domaći fudbaleri! To znači da od leta u ekipi iz Bukurešta više neće biti mesta ni za Srbina Stefana Nikolića, koji će dobiti otkaz!

- Želim rumunske igrače u najvećem rumunskom klubu! Cilj mi je Steaua bez stranaca, pa je tako Argentinac Pablo Brandan već prodat u Kinu, dok će Portugalcu Žeraldu Alvešu i Bugarinu Valentinu Ilievu isteći ugovori na kraju sezone. Kada je u pitanju Stefan Nikolić iz Srbije, on će dobiti otkaz - najavio je Bekali.

On nije propustio priliku da prozove rivale iz Kluža, koji imaju čak 18 igrača sa stranim pasošima.

- Nikada nećemi biti kao Kluž, koji je prepun stranih fudbalera i time guši domaće talente. Ako je Steaua 1986. godine bila prvak Evrope sa domaćim igračima, zašto bi sada plaćala skupe strance, koji ništa ne osvajaju - poručuje kontroverzni milioner.

Steaua je eliminisana u Ligi Evrope od Tventea, što je okončalo Bekalijev san da klub igra finale Lige Evrope ove sezone na Nacionalnom stadionu u Bukureštu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA