Laboral Kuća hoće Dejana Radonjića!

Ovo je još jedan dokaz da vlasnik kluba iz Baskije Hose Antonio Kereheta izuzetno ceni pripadnike "balkanske škole", pošto je u opticaju za klupu i Miodrag Rajković

  • 30

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić u junu je dobio poverenje uprave, a ovih dana se spekuliše o tome da je španski klub Laboral Kuća pokazala interesovanje za stratega crveno-belih.

Naime, pregovori sa prvim "pikom" kluba iz Vitorije, Sašom Obradovićem, propali su, pa se uprava preorijentisala i ka treneru jedinog srpskog predstavnika u Evroligi.

Baskijski mediji prenose da klub ima nekoliko potencijalnih rešenja za šefa stručnog štaba, među kojima je i Miodrag Rajković, srpski stručnjak koji vodi poljski Turov. Ovo je još jedan dokaz da vlasnik kluba iz Baskije Hose Antonio Kereheta izuzetno ceni pripadnike "balkanske škole".

Naglašeno je ipak da će se klub ozbiljnije upustiti u pregovore sa Radonjićem i Rajkovićem ukoliko propadnu pregovori sa Markom Krespijem, koji je prošle sezone vodio Sijenu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KkGepek

    11. jul 2014 | 20:03

    Ovako su grobali terali Vujosevica 3-4godine ,kad je partizan bio kanta za napucavanje u EL.. ,skandirali mu "svinjo debela " a vidi sad ..

  • pixi10

    11. jul 2014 | 17:50

    Klasika u Srbiji, teraju trenera koga hoce bogatiji klub kao pojacanje... logicno je da Kuca hoce da plati da se pojaca a tkz strucnjaci ga teraju! Nemoj Covicu pa padas na glupe pritiske i samo napred!

  • crnobelo

    11. jul 2014 | 20:38

    ostani radonjicu, molim te

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA