Bogdanović predstavljen u Fenerbahčeu! (FOTO)

Kao što se i očekivalo srpski košarkaš je potpisao četvorogodišnji paraf sa klubom iz Istanbula u kasnim popodnevnim satima, a odmah je i predstavljen novinarima

  • 9

Dosadašnji košarkaš Partizana, reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović, novo je pojačanje Fenerbahčea, objavio je višestruki prvak Turske.

Sa klubom iz Istanbula Bogdanović je potpisao ugovor na četiri godine, uz mogućnost da 2016. ode u američku NBA ligu. Talentovani bek je predstavljen u klubu i zvanično je zadužio plavo-žuti dres.

Talentovani 21. godišnji bek predstavljaće jednu od ključnih poluga ekipe koju drugu sezonu zaredom vodi proslavljeni srpski stručnjak Željko Obradović.

Takođe, Bogdanović bi trebalo da bude uzdanica selektora nacionalnog tima Srbije Aleksandra Ðorđevića na predstojećem prvenstvu sveta, od 30. avgusta do 14. septembra u Španiji.

Bogdanović je proglašen za MVP i najboljeg strelca finalne serije plej-ofa Superlige Srbije, a nedavno ga je izabrao Feniks kao 27. pika na NBA draftu.

Istanbulski klub već su pojačali Riki Hikman, Endrju Gaudlok, Serhat Četin i Čan Altintig.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA