Ono što su nekada radili u Klivlendu sada rade u Majamiju: Javno spaljuju Lebronov dres! (VIDEO)

Nije prošlo mnogo otkako je Lebron Džejms obelodanio da se vraća kući, a već su krenuli izlivi besa prema njemu od strane navijača koji su ga do juče obožavali

  • 3

Lebron Džejms je doneo odluku da se vrati u Klivlend Kavalirse i napusti Majami posle nekoliko vrlo uspešnih sezona, a ovaj njegov potez nije naišao na pozitivne reakcije navijača Hita koji su svoj bes iskalili paljenjem njegovog dresa na ulicama grada na Floridi.

Baš kao što su to svojevremeno činili fanovi Kavalirsa kada je Kralj Džejms otišao u potrazi za srećom iz kluba, sada su mu istu stvar priredili oni koji su se donedavno kleli u njega i kojima je doneo titulu šampiona NBA lige.

Inače, najdominantniji košarkaš današnjice je u veoma emotivnom pismu objasnio zašto se odlučio na povratak u klub u kome je započeo sjajnu karijeru u najjačoj ligi sveta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miamiserb

    12. jul 2014 | 07:44

    Zivim 3 minuta hoda od AA arene i mogu vam reci da je ovaj video izvucen ko zna gde u nekoj zabiti Miami-a. Ceo dan na lokalnim televizijama idu intervjui slucajnih prolaznika i svi se zahvaljuju Jamesu na 4 finala i 2 titule i na svemu sto je za Heat uradio. Ovaj video pokazuje nesto jako retko a 90% Miami-a nikada dres ne bi palili!

  • Bojan

    11. jul 2014 | 22:58

    Sramota od strane navijaca Majamija. Ophode se ovako prema coveku koji im je doneo dve titule prvaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA