PRESEK TRANSFERA U 15 ČASOVA: Pojačali se Roma i Milan, Lazara potpis deli od Liverpula!

Nekoliko igrača je u toku današnjeg dana pronašlo nove klubove, a jedan od njih je i reprezentativac Srbije čiji transfer još uvek nije ozvaničen

  • 0

Kako se Svetsko prvenstvo bliži kraju, tako se prelazni rok zahuktava. Mi vam predstavljamo nekoliko transfera koji su se dogodili od jutros.

Iskusni holandski vezista Urbi Emanuelson je postao novi fudbaler Rome. Doskorašnji igrač Milana stigao je u redove vicešampiona Italije kao slobodan igrač, a potpisao je ugovor na dve godine uz mogućnost produžetka na još jednu sezonu. "Vučica" se ozbiljno pojačava pred učešće u Ligi šampiona, jer su pre Holanđanina doveli i Ešlija Kola.

Još jedan italijanski klub je završio veliki posao tokom današnjeg dana. Milan je uspeo da otkupi od Valensije Adila Ramija koji je prethodnih šest meseci proveo na pozajmici na "San Siru". Francuz je potpisao ugovor do leta 2017. godine, a finansijski detalji ugovora nisu poznati.

Vest Bromvič Albion je doveo povremenog reprezentativca Belgije Sebastijana Pokonjolija iz Hanovera, a vrednost transfera još uvek nije obelodanjena. Defanzivac je bio standardan član Vilmotsovog tima tokom kvalifikacija, ali je zbog povrede otpao sa spiska za Mundijal.

Podsetimo, i da je Lazar Marković veoma blizu prelaska u Liverpul i da ga maltene samo pregledi i potpis dele od crvenog dresa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA