Statisti sa snimanja filma o Zvezdi pretukli devojku u Partizanovom dresu! (FOTO)

Grupa momaka koji su bili deo filmske ekipe na stadionu Partizana napali su devojku koja je došla da kupi godišnju ulaznicu i tom prilikom joj zadali nekoliko udaraca i pocepali dres

Još jedan incident se dogodio na snimanju filma o Crvenoj zvezdi i Dinamu koji se snimao u subotu na stadionu Partizana. Naime jedna devojka je pretučena od strane takozvanih "statista" kada je došla na blagajnu u Humskoj kako bi kupila godišnju ulaznicu za mečeve crno-belih.

Devojka je u subotu došla na stadion vicešampiona Srbije kako bi sebi kupila godišnju propusnicu, a na sebi je nosila crno-beli dres, kada joj je prišla grupa momaka koji su bili "deo filmske ekipe" i na sebi imali obeležja Crvene zvezde. Oni su došli kod nje i pokušali da joj skinu dres, a pre toga su joj udarili šamar.

Međutim, ona se otimala tako da su je još nekoliko puta šutnuli nogom i pocepali dres, a na kraju su je pustili da ode kući. Ona je tom prilikom zadobila masnicu ispod oka.

Podsetimo da je juče na stadion upala i grupa Partizanovih navijača koji su poskidali i pocepali zastave crveno-belih i zagrebačkog kluba koje su zbog filma bile okačene na tribinama.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predrag

    13. jul 2014 | 11:41

    Navikli ko u kosarci 5 na 3 pa sad i na ulici tako. Pacovi bili, pacovi ostali.

  • O.o

    13. jul 2014 | 12:06

    Navijaci - grupa maloumnih ljudi koji nista u zivotu nisu uspeli pa lece frustracije tako sto prave nerede i haos, i jos se ponose time. Jednom recju KLOSARI!

  • Komsija

    13. jul 2014 | 10:23

    Bruka...zvezdini navijaci samo mogu napadati mlade devojke.mora da ih je bilo bar 5-6

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA