Olimpijakos ne želi Lazovića!

Atinski crveno-beli demantovali su da žele da angažuju ofanzivnog vezistu Crvene zvezde što automatski znači da neće biti ništa ni od dolaska Kataija i Jankovića na Marakanu koji je trebalo da budu deo transfera

  • 16

Darko Lazović i Crvena zvezda baš nemaju sreće kada je u pitanju transfer reprezentativca Srbije u neki inostrani klub. Otkako je počeo letnji prelazni rok non-stop su stizale informacije da je blizu potpisivanja za neki od evropskih timova, ali za sada ništa od toga.

Poslednji koji je odustao od njegovog angažovanja je Olimpijakos koji je zvanično demantovao da nije zainteresovan za njegove usluge, kao i usluge Mikaela Esijena koji se takođe pominjao poslednjih dana kao pojačanje kluba iz Pireja.

Iako se uveliko pisalo da Lazovića maltene još samo lekarski pregledi i potpis dele od selidbe na "Karaiskakis" očigledno je da su to bile prazne priče. Ovo istovremeno znači da među beogradske crveno-bele neće doći ni Aleksandar Katai i Marko Janković koji su bili pominjani kao deo ovog transfera koji neće biti ostvaren.

Podsetimo, da je pre dve nedelje talentovani krilni napadač bio na korak od odlaska u Standard iz Liježa, ali da se situacija iskomplikovala u poslednji čas, jer ni Zvezda, a ni igrač nisu bili zadovoljni predlženim finansijskim uslovima.

Tako će Lazović barem za sada ostati na pripremama ekipe sa Marakane, a uskoro bi zajedno sa saigračima trebalo da otputuje u Belgiju na prijateljske mečeve sa Genkom i Mehelenom, a ko zna možda se u međuvremenu pojavi neki novi potencijalni kupac.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbin gedza

    13. jul 2014 | 15:33

    Za to vreme trosicete pare od poplava, dok obrenovcani nemaju gde da spavaju.

  • pozdrav

    13. jul 2014 | 15:29

    Nova pesma igraca Zvezde: " Ovo je pesma PROPALOG igraca, koji tuzi Evropog prvaka"

  • Pedja

    13. jul 2014 | 14:38

    Kome treba ova prevara od igrača?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA