DELFINI SPREMNI DA POKORE BUDIMPEŠTU: Francuzi usputna stanica do zlata!

Najbolja vaterpolo reprezentacija Srbije utakmicom protiv Galskih petlova počinje odbranu evropskog zlata

  • 1

Današnjim mečom protiv Francuske. vaterpolo reprezentacija Srbije počinje odbranu evropskog zlata na prvenstvu u Mađarskoj. Susret prvog kola grupe B zakazan je za 14:30 minuta na bazenu ''Alfred Hajoša'' gde su Delfini 2001. godine takođe osvojili najsjajnije odličje.

Naš tim sastajao se samo četiri puta sa Francuzima u istoriji gde su zabeležene ubedljive pobede. Poslednja na Mediteranskim igrama 2009. godine u Peskari . 12:4.

- To je meč koji rezultatski nije pod znakom pitanja. U bodove ne sumnjam, ali želim da u ovom i drugim elementima ispunimo očekivanja - rekao je selektor Srbije Dejan Savić, a na njegove reči se nadovezao i kapiten Živko Gocić:

- Prva utakmica na turniru uvek ima određenu težinu. ne sumnjam u pobedu, ali je važno i koliko ćemo da ispunimo sopstvene želje.

Srbija se u grupi B nalazi još sa Mađarskom, Hrvatskom, Španijom i Nemačkom koji je i naredni rival Delfina u utorak od 13 časova. Potom sledi duel sa domaćinom 17. jula, sa Hrvatima 19. jula i za kraj na megdan dolaze Španci 21. jula.

U grupi A nalaze se Rumunija, Gruzija, Crna Gora, Grčka, Italija i Rusija.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Invisible

    14. jul 2014 | 10:01

    Mi, Madjari, Hrvati, Spanci, Nemci u jednoj grupi, a u drugoj Crna Gora i Italija i neki paceri.. Po kom je to kriterijumu radjeno bas me zivo zanima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA