Zbog Zvezdinih grafita reprezentacija ne može da igra na Marakani!

Crveno-beli će morati da ''skinu'' nekoliko grafita pored svlačionica, kao i sa severne tribine, kako bi fudbalska reprezentacija Srbije svoje mečeve igrala na najvećem srpskog stadionu * U protivnom ništa od reprezentativnih mečeva na Marakani

  • 53
Stadion FK Crvena zvezda, Grafiti FK Crvene zvezde Foto: Marko Todorović

Stadion Crvene zvezde mogao bi u narednom periodu da pretrpi ''kozmetičke promene'' po nalogu UEFE s obzirom na to da ne ispunjava sve uslove da bi fudbalska reprezentacija Srbije igrala kvalifikacione mečeve za EP u Francuskoj.

Pored poznatih problema sa osvetljenjem, zbog čega je Marakana suspendovana prva dva meča, UEFA traži i krečenje najvećeg srpskog stadiona, adaptaciju tunela, mesta za reportažna kola i staze za kamermane, otkriva Sportski žurnal.

Inspekciji UEFE se nije svidelo što su zidovi ispred svlačionice išarana, a posebno im je zaspetao natpis ''Pobeda ili smrt'' sa simbolom mrtvačke glave. Takođe, nešto slično se nalazi i na unutrašnjosti severne tribine.

Jedino što Zvezda neće morati da skida, kako prenosi Žurnal, jesu parole ''Zvezdo, gazi ih sve'' i ''Da kao lav se boriš''. Očekuje se da srpski šampion ove nedostatke otkloni uz pomoć FSS i da će se meč protiv Danske 14. novembra igrati na najvećem srpskom stadionu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ARMAGEDON

    14. jul 2014 | 12:45

    Sto se mene tice ne moraju ni da igraju na Marakani ali grafiti moraju da ostanu! To je dio identiteta, to ne moze da se prekreci!

  • CZBG

    14. jul 2014 | 12:29

    Kakve bre "nedostatke" sampion da otkloni? Godinama su ti "nedostaci" tu pa nikome nije smetalo, igrala reprezentacija milion puta i niko se nije zalio, ej bre hrvati dolazili pa niko nije spominjao grafite (o ovoj prici sa "nedovoljnom osvetljenoscu" necu da trosim reci). Ma pedala bre na pasnjak jna pa tamo nek igra reprezentacija, nece se nista kreciti i menjati zbog sake debila iz uefa mafiosi klana

  • Ivan CH

    14. jul 2014 | 14:10

    Evo ovako. Kao okoreli Grobar razumem drugu stranu da ne zeli da takne svoje grafite. Realno i mi ih imamo dosta. Al me zanima cemu potreba i u ovakvim vestima da se pljuje po rivalu? Kazete pasnjak? A sutra ce te doci na taj pasnjak da podrzite reprezentaciju. Kazete samo partizanovi igraci... a sta je to zvezda izbacila zadnjih 5, 6 godina a da vredi u evropskim okvirima (sem Djordjevica, Tomovica i Baste)? Ko je bio izostavljen u zadnjim partijama od zvezdinih bivsih igraca a da vredi vise od nekog igraca trenutnog sastava (mozda Bole Jankovic jedino)? Ja sam pre svega Srbin pa tek onda Grobar! Prema tome neka igraju najbolji, pa makar prvih 11 bili sve zvezdina deca! Uvek sam pratio Vidica, Stankovica, Mihajlovica... ponosio se sto su Srbi tako daleko dogurali. Nazalost ovakve komentare mozemo da cujemo samo sa drugog brda (isti oni koji se kunu u srpstvo) i zato nam se reprezentativni fudbal nalazi tu gde je. Odrastao sam sa italijanima, nemcima, spancima, svajcarcima, hrvatima... nijedni se ne dele kao sto to mi radimo. Zato cemo vecito biti gubitnici a vi sad samo lupajte minuse. Prokleti smo mi Srbi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA