Maradonu opljačkala bivša verenica koju je muvao golman Junajteda!

Za 22 - godišnjom Rosiom Olivom izdata je međunarodna poternica zato što je ''olakšala'' legendarnog fudbalera za par dijamantskih minđuša i satova

  • 2

Bivša devojka svetske i argentinske legende Dijega Mardone, 22 - godišnja Rosio Oliva optužena je da da ga je opljačkala i zbog toga je izdat nalog za njeno hapšenje u Dubaiju.

Kako prenose agencije, Oliva je Maradoninu imovinu "olakšala" za nekoliko satova i dijamantske minđuše. Maradona je prošlog meseca putovao u Dubai - gde je angažovan kao sportski promoter, kako bi podneo tužbu protiv bivše devojke.

- Tužilaštvo je izdalo nalog za hapšenje osumnjičene 9. jula - rekao je tužilac listu "Gulf news" i dodao da će tužilaštvo komunicirati sa Interpolom, kako bi se izdala i međunarodna poternica za bivšom Maradoninom devojkom.

Oliva, koja je i sama fudbalerka, vratila se u Argentinu i odbila je sve optužbe koje je povezuju sa pljačkom. Ona je tužila Maradonu da je udario, a njih dvoje su prošlog meseca u Rio de Žaneiru neuspešno pokušali da izglade stvari.

Podsetimo, Argentinac je letos poludeo od ljubomore na Davida De Geu koji je navodno ''muvao'' njegovu verenicu u Dubaiju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    14. jul 2014 | 16:35

    Ha ha pa hvalila ga kako je strava u krevetu a on jadnik poverovao u sarenu lazu

  • Cupi

    15. jul 2014 | 12:27

    Tako i treba matorom jarcu kad oce piletinu!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA