Pogledajte kako je Rodrigez proslavio titulu najboljeg strelca Mundijala! (VIDEO)

Kolumbijski fubdaler je posmatra finale u jednom kafiću u rodnoj zemlji kako bi video da li će Tomas Miler uspeti da ga prestigne na listi strelaca, a kako se to nije dogodilo, usledilo je veliko slavlje

  • 2

Džejms Rodrigez će siguro biti upamćen kao jedan od najboljih igrača na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Ofanzivni vezista Kolumbije doveo je svoju reprezentaciju do najvećeg uspeha u njenoj istoriji, četvrtfinala Mundijala, a on je osvojio "Zlatnu kopačku" namenjenu najboljen strelcu prvenstva.

Mladi član "kafeterosa" je na pet utakmica postigao šest golova, što je bilo najviše što je jedan igrač na ovogodišnjoj planetarnoj smotri uspeo da učini. U finalu je Tomas Miler imao priliku da ga prestigne, ali nije uspeo.

Upravo je i to bio jedan od razloga zašto je Rodrigez posmatrao borbu za "Zlatnu boginju" između Nemačke i Argentine. On je u rodnoj Kolumbiji u jednom kafiću zajedno sa svojim prijateljima gledao finalni meč, a po završetku susreta usledilo je veliko slavlje zbog njegovog učinka.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA