SAVIĆ: Zadvoljan sam, ali tek slede pravi izazovi!

- Prva utakmica uvek nosi određenu težinu bez obzira na ime rivala. Zadovoljan sam, ali ovaj meč nije merilo. Sa Nemcima će biti sigurno drugačije. Oni uvek protiv nas žele da pruže maksimum i neće biti lako. Moramo da budemo oprezni - između ostalog rekao je selektor Srbije

  • 0

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedom je startovala na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj. Izabranici Dejana Savića savladali su reprezentaciju Francuske rezultatom 16:5.

Selektor naše selekcije rekao je posle meča da je zadovoljan igrom tima, ali da tek slede pravi izaovi.

- Prva utakmica uvek nosi određenu težinu bez obzira na ime rivala. Zadovoljan sam, ali ovaj meč nije merilo. Sa Nemcima će biti sigurno drugačije. Oni uvek protiv nas žele da pruže maksimum i neće biti lako. Moramo da budemo oprezni - rekao je Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Reprezentativac Nikola Rađen rekao je da Srbija mora da nastavi u istom ritmu.

- Znamo kako igraju Nemci, mogu da budu nezgodni. Najvažnije je da se niko ne povredi. Čestitam ekipi na uspešnom startu, zabeležili smo ubedljiv trijumf. Dve četvrtine igrali smo u grču, ali videlo se da smo kvalitetniji - rekao je Rađen.

Reprezenetacija Srbije naredni meč igra u utorak od 13 časova.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA