SAVIĆ POSLE NEMAČKE: Nismo neke stvari prevazišli

Selektor vaterpolista Srbije nije potpuno zadovoljan nastupom igrača na meču drugog kola šampionata Evrope

  • 0

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da, uprkos pobedi protiv Nemačke u drugom kolu šampionata Evrope sa 12:7, nije zadovoljan igrom jer ekipa može mnogo bolje.

- Mislio sam da smo neke stvari prevazišli, ali sad se videlo da nije tako. Očekivali smo tešku utakmicu, oni uvek pruže maksimum protiv nas, tako je bilo i danas. Mnogo stvari moramo da ispravimo tokom takmičenja. Sada nas očekuju jako teške utakmice i tu moramo da budemo bolji - rekao je Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Filip Filipović, koji se na meču protiv Nemačke četiri puta upisao u listu strelaca.

- Uvek kada su nam Nemci rival igra se na ivici i preko dozvoljenog kontakta. Završili smo bez povreda, a to je pored pobede najbitnije. Znamo šta nas čeka sa Mađarima, neki od nas su već igrali ovde i imamo predstavu šta može da se dogodi. Španci su imali priključak, ali im nije bilo dozvoljeno da se vrate do kraja u meč - rekao je Filipović.

Kapiten Živko Gocić poručio je da Srbija mora da poveća agresivnost u odbrani.

- Zadovoljan sam do sada prikazanim. Mađari su veliki rival, ipak čekaju nas posle još dve utakmice i svaki rezultat u tom susretu ništa ne znači. Ni remi ni poraz nisu smak sveta - rekao je Gocić.

Centar Slobodan Nikić nije želeo da ističe još jednu njegovu dobru partiju.

- Centri igraju dobro zahvaljujući igri ostalih. Bitna je ekipa, mi smo na dobrom putu. Očekujem spektakal protiv Mađara, pokušaćemo da ih pobedimo i budemo prvi u grupi -  poručio je Nikić.

Srpski vaterpolisti naredni meč na šampionatu odigraće u četvrtak od 20.30 sati protiv domaćina Mađarske.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA