RECEPT ZVEZDINE TITULE: Prošle godine Bazel i Grashopers, sada Genk i Mehelen (FOTO)

Crveno-beli stigli u Belgiju gde ih očekuju dva meča sa tamošnjim prvoligašima

  • 7

Puočeni iskustvom iz prethodne sezone, kada su tokom priprema igrali prijateljske mečeve sa jačim rivalima Bazelom i Graskopersom, a potom i osvojili titulu, fudbaleri Crvene zvezde stiglu su u Belgiju gde ih očekuju susreti sa Genkom i Mehelenom.

Posle dva sata leta, crveno-beli su stigli u Brisel odakle su se uputili u hotel koji se nalazi u predgrađu Genka, istoimenog kluba s kojim će Zvezda igrati u sredu.

- Tada smo u Švajcarskoj igrali protiv Bazela i Grashopersa i ostvarili dobre rezultate. Jednostavno su takve utakmice uvek motiv. Verujem da ćemo biti na visini zadatka i protiv Genka, odnosno Mehelena - istakao je vezista crveno-belih Vukan Savićević, od kojeg se očekuje da ove sezone potvrdi kvalitet.

Tri dana kasnije na programu je susret sa Mehelenom koji predvodi nekadašnji strateg Beograđana i čovek čijom su zaslugom šampioni Srbije stigli u Belgiju - Aleksandar Janković.

- Genk je tim iz vrha belgijskog fudbala. Fizički su spremna ekipa i igraju brz fudbal. Najbolji napadač je ujedno i kapiten, nosi broj 9, ali ne mogu da se setim imena. Pozadi igraju tamnoputi šptoperi Kulibali i Kara. Izuzetno su visoki i snažni, možda ne toliko okretni - istakao je novi napadač Zvezde Đorđe Despotović, koji je prošle sezone igrao za Lokeren.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bobolino

    15. jul 2014 | 18:43

    Једина љубави живота мог, нек те прати срећа, нек нас чува бог. Само храбро, твоја армија те чува. ДС 1989.

  • Delija luka

    15. jul 2014 | 21:40

    Imate recept za gibaju

  • Ivko

    15. jul 2014 | 23:37

    Lalato imas li recept za francuski omlet. Jer vam za Evropu ne treba recept...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA