Juventus doveo trenera, navijači očajni!

Masimilijano Alegri prihvatio dvogodišnji ugovor i zameniće u Torinu Antonija Kontea

  • 3

Posle Milana - Juventus! Torinski klub je ekspresno rešio pitanje trenera za naredne dve sezone, jer je Masimilijano Alegri odlučio da posle pauze od odlaska iz Milana ponovo vodi jedan tim Serije A.

Ovoga puta moraće mnogo dobar da bude, jer preuzima klub koji tri godine dominira italijsnkim fudbalom i koji sledeće sezone osim domaćih trofeja želi da napravi puno i u Ligi šampiona.

Ono što je ovog jutra aktuelno jeste da su navijači Juventusa skoro pa očajni što upravo Alegri menja Kontea, koji će najverovatnije ići na mesto selektora Italije.

Gazeta delo sport prenosi da će 46-godišnji zarađivati dva miliona evra po sezoni, a ovo će mu biti prvi posao od otkaza u Milanu u januru ove godine.

Jasno vam je o kakvom se revoltu navijača radi?

Već su krenule i prve sprdnje na račun stručnjaka koji je posle osvojene titule sa Milanom, prilično uspeo da sroza tim "rosonera" zbog čega ga ni najzagriženiji navijači ne mirišu, bez obzira što je prekinuo šampionsku seriju Intera 2011. godine.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bracki

    16. jul 2014 | 10:56

    kvota na otkaz do decembra 1.25 i pada.

  • Mik

    16. jul 2014 | 12:20

    Katastrofa. Pa gde nađoše njega? Bolje da su Zidanu dali šansu. Iako nema iskustva kao trener,bio bi bolje rešenje od Alegrija koji je već pokazao šta i koliko (ne)zna. I Konte je došao kao neiskusan trener pa je postao legenda,verujem da je i ZiZu mogao njegovim stopama.

  • Hans

    16. jul 2014 | 11:21

    Nikako drugacije nije mogao juve da ostane bez titule.. al eto, izgleda da ce i to da se desi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA