Zvezda prikazala dva lica u remiju sa Genkom!

Crveno-beli su u prvom pripremnom meču u Belgiji odigrali 1:1 sa ekipom Genka *Lalatovićevi izabranici odigrali dobro prvo poluvreme, dok u nastavku nisu stvorili nijednu šansu

  • 22

Prvi remi fudbalera Crvene zvezde na pripremama! Crveno-beli odigrali su nerešeno sa Genkom 1:1 u trećem kontrolnom meču ovog leta, prvom u Belgiji!

Kiks Rajkovića i pogodak Lazića uz visok tempo igre pre svega u prvih 45 minuta meča obeležio je duel Zvezde i Genka u Belgiji.

Iako su crveno-beli u nekoliko navrata preko Savićevića, Rakića i Lazića prvi pripretili golmanu Genka, domaći tim prvi je postigao gol.

Mboje je zatresa mrežu crveno-belih u 18. minutu posle pogrešne ocene golmana Rajkovića za vođstvo Genka od 1:0.

Izabranici Nenada Lalatovića nisu stali u tim trenucima, pa su desetak minuta kasnije izjedančili rezultat. Posle kornera Milijaša štoper Zvezde Lazić je bio najbolji u skoku i postigao gol!

Ovom golu prethodila je i odlična odbrana Rajkovića, koji je do kraja prvog poluvremena u dva navrata zaustavio udarce igrača Genka iz kaznenog prostora i na taj način povratio samopouzdanje.

U finišu prvog dela igre crveno-beli su imali kontru tri na dva ali je posle centaršuta Savićevića na drugoj stativi zakanio Gavrić pa je rezultat ostao nepromenjen.

U nastavku je Lalatović u igru uveo debitanta Stefana Đorđevića, ali i Despotovića, Gogića, Karaklajića, Jokića, Stojanovića, ali oni nisu uspeli da pomognu da crveno-beli zabeleže još jednu pobedu na pripremama.

Najbolju šansu u nastavku imao je Genk u 50. minutu kada je lopta završila tik pored stative Rajkovićevog gola, dok crveno-beli nisu ozbiljnije pripretili golu domaćina, pa se ovaj deo igre može oceniti dosta niže na skali od 1-10.

Crveno-beli će u Belgiji odigrati još jedan kontrolni meč i to protiv Mehelena.

SASTAVI:

Genk: Koteles, Cimanka, Gorins, Simejs, Sise, Masika, Šrajvers, Gerkens, Kastanj, N'bodi, M'bojo.

Crvena zvezda: Rajković, Petković, Pavićević, Lazić, Mijailović (od 58. minuta S. Đorđević), Kovačević (od 88. minuta Stojanović), Milijaš (od 79. minuta Jokić), Savićević (od 58. minuta Gogić), Gavrić, Lazović (od 70. minuta Karaklajić), Rakić (od 58. minuta Despotović).

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vwb

    16. jul 2014 | 20:08

    Ovo je sjajan rezultat,Genk je lagano izuo klub Franje T.,sto ide u prilog mojoj tvrdnji da titula ostaje kod kuce,tj. da za par sezona sijemo i trecu zutu zvezdicu iznad grba!!!

  • Sashki

    16. jul 2014 | 18:07

    Jel ima prenos negde trazim vec sat vremena

  • Oliver

    16. jul 2014 | 18:57

    de ima prenos

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA