KVOTE SU SPREMNE: Hoćete li se kladiti da će Suarez gristi i u Barseloninom dresu?

U dresu Ajaksa, Liverpula, selekcije Urugvaja novi napadač španskog viceprvaka je ugrizao nekog protivnika, a postavlja se pitanje, da li će i u dresu kluba iz Katalonije

  • 2

Kada se spomene ime Luisa Suareza prve dve asocijacije koje svakom ljubitelju fudbala padaju na pamet su odličan napadač, ali i čovek koji grize protivnike!

Ovu negativnu karakteristiku Suarez je dobio jer je u dresu Ajaksa, Liverpula i reprezentacije urugvaja ujeo nekog od protivnika, a zbog poslednjeg krvoločnog poteza suspendovan je na četiri meseca zabrane igranja fudbala.

Po dolasku u redove Barselone odmah je pokrenuo pitanje da li će Suarez nastaviti ovu negativnu tradiciju i ugristi nekog igrača iz timova Primere, a pojedine kladionice već su napravile kvote ukoliko se nešto tako dogodi.

Ukoliko tokom EL Klasika Suarez ugrize Pepea ili Ramosa, ukoliko odigrate kladionicu, dobićete 21 put više novca od uloženog, dok će vaš dobitak za griženje Kristijana Ronalda ili Gereta Bejla biti 51 put veći od uloga.

Čudno je da je po kvotama jedan od najvećih kandidata da bude žrtva Suareza njegov saigrač iz reprezentacije Dijego Godin, na koga ćete zaraditi 26 puta više novca od uloženog.

Posle Bakala, Ivanovića i Kijelinija postavlja se pitanje ko će biti nova Suarezova žrtva.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA