Navijač Sent Patriksa pronađen mrtav u Varšavi!

Nepoznati momak je zajedno sa još 200 pristalica doputovao u prestonicu Poljske da bodri svoj tim protiv domaće Legije u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ali nije dočekao početak duela

  • 0

Jedan navijač irskog Sent Patriksa pronađen je mrtav u svojoj hotelskoj sobi u Varšavi, gde je doputovao kako bi bodrio svoj tim u prvom meču druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv domaće Legije.

Policija još uvek nije iznela saopštenje o tome šta je uzrok njegove smrti. Jedino što se zna jeste da je preminuli stanovnik Engleske i da je zajedno sa još 200 pristalica irskog kluba došao u poljsku prestonicu da bi prisustvovao meču koji se igra u sredu uveče.

Irski klub je povodom toa izdao hitno saopštenje povodom nesrećnog slučaja u kome su izrazili najdublje saučešće porodici i prijateljima preminulog.

- Sa velikom tugom vas obaveštavamo da je jedan naš navijač iz Engleske pronađen mrtav u Varšavi. Klub bi želeo da izrazi najdublje saučešće porodici i prijateljima preminulog. Klub neće iznositi nikakav drugi komentar u javnost - navodi se u saopštenju uprave St. Patriksa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA