Hapoel igra u Novom Sadu, zbog ratnog stanja u Izraelu!

Hapoel iz Tel Aviva zbog granatiranja u Izraelu zamolio čelnike Vojvodine da revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Astane igra u Novom Sadu

  • 3

Evropski fudbal igraće se u Novom Sadu! Predstavnici Hapoela iz Tel Aviva zbog ratnog stanja u Izraelu zamolili su predstavnike Vojvodine da revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Astane igraju na Karađorđu!

- Tačno je. Razmatrali smo na sednici Upravnog odbora kluba zelju Izraelaca da igraju u Novom Sadu, konačnu odluku donećemo u petak - rekao je Igro Sekereš savetnik predsednika UO i dodao:

- To bi bila lepa promocija za klub i grad. Rukovodstvo Hapoela najavilo je da bi došlo hiljadu njihovih navijača. Sa tog aspekta Novi Sad i država Srbija imali bi koristi - rekao je Sekereš.

Ukoliko se čelnici dva kluba sutra dogovore, u Novi sad bi 26. jula, kada je zakazan meč, trebalo da dođe 1000 navijača crveno-belih iz Hapoela.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA