Evo ko su najpopularniji sportisti i sportiskinje u Americi!

Jedne marketinška agencija napravila je istraživanje koji sportisti, odnosno sportiskinje su najpopularniji u SAD-u, a evo šta rezultati pokazuju

  • 0

Po prvi put u karijeri, Lebron Džejms je najpopularniji muški sportista u SAD-u. Tako bar pokazuje istraživanje jedne marketinške agencije, koja je kao uzorak uzela preko dve hiljade ispitanika.

Treba reći da je ovo izuzetan napredak sjajnog košarkaša koji je 2010. godine kada je prešao iz Majamija u Klivlend bio čak na 10. poziciji, ali evidentno je da mu je povratak u Kavse popravio rejting.

Drugi na ovoj listi nalazi se legendarni bejzbol igrač Njujork Jenkisa, Deren Džiter, treći je poznati kvoterbek, Pejton Mening, dok četvrto i peto mesto dele Kobi Brajant i NASCAR vozač Dejl Ernhart.

Što se tiče ženskog pola, tu su teniserke neprikosnovene. Na prvom mestu je Serena Vilijams, njena sestra Venus je treća, dok je Ruskinja Marija Šarapova na četvrtom mestu.

Drugu poziciju zauzima automobilistiknja Denis Patrik, dok je peta, bivša fudbalerka Mia Ham.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA