Lev i Rafa kandidati da naslede Murinja

Lev je, navodno, bio i na listi želja Romana Abramoviča za klupu Čelsija, dok je Benitez bez posla više od godinu dana

  • 0

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joahim Lev i nekadašnji menadžer Liverpula Rafael Benitez kandidati su da naslede Žozea Murinja na klupi madridskog Reala, prenose španski mediji. Iako je najavio produžetak ugovora sa Madriđanima, na Iberijskom poluostrvu sa rezervom primaju izjavu Murinja da će i posle leta ostati u "kraljevskom klubu".

S toga se predsednik Reala Florentino Perez već dao u potragu za njegovim naslednikom, a na listi želja ima samo dva imena - Joahima Leva i Rafaela Beniteza.

Lev je navodno bio i na listi želja Romana Abramoviča za klupu Čelsija, ali je odbacio svaku mogućnost prelaska u London, jer je maksimalno skoncentrisan na Evropsko prenstvo u Ukrajini i Poljskoj. Za njega se, navodno, raspituje i Barselona, što ga svrstava u red najtraženijih i najcenjenijih trenera u Evropi.

Sa druge strane, Benitez je bez posla više od godinu dana, nakon što je u decembru 2010. dobio otkaz u milanskom Interu.

Prethodno je sa uspehom vodio Liverpul, kojem je doneo Ligu šampiona 2005. godine, a u španskoj Primeri je ostavio utisak sjajnim radom u Valensiji, kojoj je doneo dve titule (2002, 2004) i Kup UEFA 2004. godine.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA