Nikolićeva izjava uopšte neće iznenaditi Grobare!

Trener crno-belih, kao i uobičajeno, rekao je da ekipa prvo mora da odigra revanš sa HB Toršavnom, a onda će se fokusirati na Ludogorec *Šanse u tom duelu 50:50 - rekao je Nikolić

  • 8

Fudbaleri Partizana saznali su eventualnog protivnika u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. U pitanju je ekipa iz Bugarske Ludogorec, a trener crno-belih Marko Nikolić izneo je prve impresije o predstojećem rivalu.

- Ne dešava se tako često da izjednačeni protivnici u kontinuitetu ostvaruju pobede. S obzirom da su oni prošle godine pobedili u međusobnom duelu, mislim da ove Partizan može da se suprotstavi na pravi način. Uz malo uigravanja, za mene su, pre početka duela, šanse 50:50 - rekao je Nikolić, a prenosi klupski sajt i dodao:

- Imamo dosta informacija o Ludogorecu. Ako se ne varam, oni su prošle sezone igrali u četvrtfinalu Lige Evropa, a pre toga su izbacili i italijanski Lacio. Zadržali su isti tim od prošle sezone, čak su i doveli četiri pojačanja... Vrlo komplikovana ekipa - rekao je Nikolić i dodao da i Partizan ima svoje adute - rekao je trener crno-belih.

Ipak, Nikolić smatra da ekipa još treba da bude fokusirana na revanš sa HB Toršavnom na Farskim Ostrvima.

- Mi treba da mislimo na HB. Treba revanš da pripremimo kako treba i da zadržimo ugled ovog kluba i srpskog fudbala, koje je poljuljano poslednjih dana - kazao je Nikolić.

Partizan će u eventualnom trećem kolu prvo gostovati u Bugarskoj 29. ili 30. jula, dok će nedelju dana kasnije biti domaćin.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar

    18. jul 2014 | 15:40

    Dosta je vise straha od ,,ž" ekipa! Budi kao Mateus, ubedi igrace da su bolji , i da prolaze bugare

  • ooooo

    18. jul 2014 | 15:56

    delija sam ali bih volio partizan da se plasira u lš ili le

  • Fantom

    18. jul 2014 | 15:11

    Velike reci maloga strucnjaka. Uvek ista prica jak protivnik,cvrsta ekipa,nezgodan rival...,pa jel ima vama neko da odgovara. Ako su nezgodni Bugari,Izrajelci ovi anonimusi sa Malte onda igrajte sa ovim nasim zonasima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA