Goran Grbović: Kecman je beznačajan igrač, tužio je Partizan, klub koji mu je sve dao!

- Neko ko je toliko pričao da voli klub, ne traži pare preko suda u ovako teškim momentima. Mali je novac da se proda takva ljubav, ako zaista postoji, a sumnjam da mu je baš toliko potreban i da zavisi od toga. Mislim da je ovo namerno uradio, baš sada - kaže bivši as crno-belih o još jednoj Partizanovoj legendi koja je tužila svoj bivši klub zbog neisplaćenih plata

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Laky
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Misko

    19. jul 2014 | 13:46

    Grba neće da kaže ono što zna- da Kecman nikad ne bi primirisao PAO i veliku lovu da Obradović i Danilović nisu tako dobri kao što jesu i da obojica ne vole Partizan koliko ih njih dvojica vole i daju svoj novac ili rizikuju svoj ugled radi pomoći voljenom klubu. Nije slučajno ni to što su obojica, i Obradović i Danilović, dobri i sa Kićom koji se odavno povukao iz javnog života ali je sa njima dvojicom i dalje blizak prijatelj, a to može da se vidi svako leto na Zlatiboru. Grba je u pravu jer zna da se velika ljubav ne dokazuje velikim rečima već delima, i ne jednom nego opet i opet. Posebno je sramota da jedan Žo oprosti pola duga, a da jedan Kecman koji se prve tri godine nije video a zarađivao je debele pare ovako oduži klubu koji mu je dva puta produžavao karijeru, malo li je to, pa tad igrači obično i ne traže ništa samo priliku da igraju i budu viđeni od strane drugih klubova. Ovo je stvarno nisko, bojim se da mu neće na dobro izaći ove pare koje su za njega sića jer je zahvaljujući tom Partizanu zaradio 2 mil e pa mu ova sića dođe umesto maltretiranja da ide do banke i diže kamatu za prvo tromesečje ove godine.Posebno je jadno jer je tajming odabrao tako da naudi Daniloviću koji ga je više gurao od samog Duleta. Još ga nije sramota da priča kako se nada da će jednog dana biti trener u Partizanu, nema šanse, biće dobro ako te puste na tribine da gledaš utakmicu. Ima reč u našem jeziku za takve, ali neću da lajem.

  • Arhivator

    19. jul 2014 | 11:59

    Pre svega,navijam za Zvezdu. Nije mi jasno kako neko iz Partizana moze da pljuje Kecmana koji ih je vukao i izvukao x puta.I onda coveka nazuvaju govnetom sto trazi da mu se izmire dugovanja.

  • Svi ste lažni moralisti

    19. jul 2014 | 10:40

    Koliko ste vi grobari jadna familija... do danas Kecman kralj. Trojka,oproštaj ,patetika,institucija,časovi ljubavi... a danas? Zato vam se raziđoše svi igrači. BILI I OSTALI KK POBEGLA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA