Mladi košarkaši Srbije posle drame i produžetaka u polufinalu EP! (VIDEO)

Posle dramatičnih produžetaka, mlada reprezentacija Srbije pobedila Izrael 90:86 I plasirala se u polufinale EP u Grčkoj!

  • 6

Zahvaljujući koševima Marka Tejića i Ognjena Jaramaza u finišu drugog produžetka, mlada reprezentacija Srbije pobedila je Izrael sa 90:86 i plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva u Grčkoj!

Posle izjednačenog prvog dela susreta, Izraelci su u nastavak ušli bolje zbog čega su vodili tokom treće i velikim delom četvrte deonice. Međutim, u finišu serijom koševa Tejića i Novaka, nadoknadili su zaostatak od 9 poena izborili produžetke!

Posle prvog produžetka bilo je 77:77, a iposlednjih pet minuta 0počelo je izjednačeno. Očigledno, veću želju i borbenost pokazali su košarkaši Dejana Mijatovića: Tejić je pogodio za prvo vođstvo Srbije posle dužeg vremena 84:82, a onda su se nizali koševi Jaramaza i Novaka.

Upravo je Jaramaz bio najefikasiji u timu Srbije sa 21 poenom, Jankovi je ubacio 19, dok se u timu Izraela izdvojio Menko sa 28.

Protivnik našeg tima u polufinalu biće Turska, koja je prethodno pobedila Litvaniju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    18. jul 2014 | 20:21

    Dok je Svetinja vodila glavnu rec,repka je u svim mladjim selekcijama razbijala,kasnije kada se trebalo malo uloziti u Partizan-nema se kesa,dok za mutant ima..tako ce nam se desiti da je i repka Izraela jaka za nas,urusavanjem najboljeg kluba na ovim prostorima,urusice i Srpsku kosarku !!! Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • Meraklija

    18. jul 2014 | 18:54

    Momci samo napred do zlata

  • Daca

    18. jul 2014 | 22:32

    Bravo momci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA