Bertans neće tužiti Partizan!

Menadžer Letonca uverava da on ni na koji način neće potraživati novac od kluba iz Humske

  • 7

Posle neočekivanog raskida saradnje između Davisa Bertansa i Partizana, mnogi su pomislili da će Letonac pokušati da preko arbitraže naplati dugovanja prema klubu u kom je igrao od 2011. godine.

Ipak, njegov menadžer Marko Jelić uverava da njegov klijent nema nameru da tuži crno-bele, dodajući da Letonac ni na koji način neće potraživati novac od kluba iz Humske.

- Davis nije tužio, ni namerava da tuži Partizan - rekao je Jelić, a prenose "Novosti".

Iz kluba su već otišli Žofri Lovernj, Leo Vesterman i Bogdan Bogdanović, a nedavno je klub tužio nekadašnji igrač Dušan Kecman, koji ni posle dve godine nije dobio novac koji mu se duguje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sever

    19. jul 2014 | 02:12

    Ispao bolji covek od kecmana

  • grobar do koske

    19. jul 2014 | 10:16

    Berta to nikada nije ni rekao,nije on rasko katic i kecman,sve je to iz kuhinje" Legendi koje su pokrale i ugasile svoj klub" pa bi sada malo i iz tudjeg,srecom da nase Legende nisu dzaja,piksi,lukic,adzic,andjelkovic,vesic,covic(mada bi on to najvise zeleo..),kokeza,toncev...Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!! BUM-TRAS BERTANS sa 13 u nizu i 14 je blizu !!!

  • Marko

    19. jul 2014 | 12:32

    Berta sta da kazem. Mislim ako si nam oprostio dug onda i ne treba da zaradimo od tebe ! Hvala ti sto si ciganima zivote zagorcao i sto si nam pomogao da osvojimo 3 titule prvaka drzave !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA