Koji superligaš dobija kompjuterski sistem za zalivanje terena?

Uprava ovog kluba je pokazala da njihov klub barem u organizacionom smislu napreduju mnogo brže nego njihovi protivnici u najjačoj ligi Srbije

  • 1

Kvalitet superligaških terena vrlo često je predmet rasprava u Srbiji, a vrlo često se mogu čuti komentari da s obzirom na to kakvi su nam stadioni, fudbal je još i dobar. Međutim, postoje klubovi u Jelen Superligi koji se maksimalno trude da što bolje pripreme i osavremene svoja igrališta, a takav je i Donji Srem.

Superligaš iz Pećinaca je isoristio letnju pauzu u sezoni da sprovede renoviranje na svom stadionu, a jedan od glavnih noviteta biće sređivanje kompjuterskog sistema za zalivanje trave na stadionu baš kao što to imaju klubovi sa Zapada. Tako su Pećinčani pokazali da napreduju u organizacionom smislu mnogo brže od svojih takmaca u najjačem rangu.

Radovi na ugradnji ovog sistema su već počeli i trebalo bi da budu gotovi za nekoliko dana, a za to vreme radi se i na drugim objektima na "Suvači". Tako je prikraju izvođenje radova u pratećim prostorijama klupske zgrade, zatim u pres sali, kao i u kancelarijama i kuhinji.

Tako će Donji Srem ući u novu sezonu sa stadionom u potpuno novom ruhu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сале

    21. jul 2014 | 13:02

    Такав систем заливања има централни терен ФК Телеоптик (Земунело) још од 2006!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA