Za njega ste zaboravili da postoji: Bajernova nada prvi put na terenu od 2012. godine! (VIDEO)

Bio je reprezentativac i zaigrao na Svetskom prvenstvu, a onda ga je povreda odvojila od terena na skoro dve godine

  • 1

Nekome ko je počeo da prati fudbal tek u poslednje dve godine, ime Holgera Badštubera verovatno ništa ne znači, ali oni koji imaju duže pamćenje će verovatno reći "Pa on još postoji". Tačno tako! Defanzovac Bajerna iz Minhena će 19. jul slaviti kao novi rođendan, jer je tada odigrao svoju prvu utakmicu za svoj tim još od 2012. godine.

Na pripremnom meču protiv niželigaša Red Baronsa, Badštuber se našao na terenu po prvi put još od meča sa Borusijom Dortmund kada je pokidao ligament kolena zbog čega je toliko dugo odsustvovao sa terena. A dobio je i kapitensku traku oko ruke.

- Nisam sumnjao u oporavak. Znao sam da ću dobiti priliku i igrati bez problema. Meni je svaki trening uživanje i jako se trudim kako bih još napredovao. Sjajno se osećam i želim da nastavim u ovom ritmu. Fantastično je što sam opet sa ekipom i imam priliku da igram - rekao je Badštuber.

Svojevremeno jedna od navećih nada nemačkog fudbala je ponikao u bavarskom klubu, gde je zajedno dobio priliku u prvom timu sa Tomasom Milerom, a njih dvojica su već posle prve sezone postali reprezentativci i zaigrali na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Do sada je 30 puta igrao u nacionalnom dresu, a 149 mečeva je odigrao za Bajern.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dingo

    20. jul 2014 | 22:42

    Koliko se ja secam to je onaj sto je igrao levog beka na SP 2010 kad mu je Milos Krasic slomio par prsljenova, izmedju ostalog i kad je centrirao Zigari za asistenciju Lanetu. Od tada se on slabije pojavljuje. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA