TRAČ: Još jedan Srbin stiže u Sautempton?

Engleski mediji prenose da je Sautempton pronašao zamenu za Luka Šoa u najboljem levom beku turskog šampionata, Dušku Tošiću

  • 2

Od dolaska Nemanje Vidića u Mančester junajted, Premijer liga je postala prava Meka za srpske fudbalere, a njihov broj se skoro svake godine uvećavao, a sada je na putu ka Ostrvu još srpski reprezentativac. Ako je za verovati engleskim medijima, Sautempton je ozbiljno zagrizao da u svoje redove dovede Duška Tošića.

Klub sa juga Engleske koji je na početku prelaznog roka već doveo jednon Srbina, Dušana Tadića, sada traži zamenu za levog beka Luka Šoa koji je otišao u Junajted, a po svemu sudeći pronašao ju je u Genčlebirligiju, u najboljem beku turske lige.

Novi trener "svetaca" Ronald Kuman misli da bi iskusni Tošić mogao da odgovorio zahtevima na toj poziciji, u čemu će mu sigurno pomoći i iskustvo igranja na Ostrvu, jer je pre povratka u Srbiju bio član Portsmuta i Kvins Park Rendžersa tokom jedne sezone. U slučaju da do ostvarenja ovog transfera dođe, on bi bio osmi igrač iz naše zemlje u Premijer ligi za sada.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA