MOŽDA IH ON ODVEDE U PLEJ OF: Bon Džovi kupuje NFL tim!

Slavni roker želi da postane vlasnik Bafalo Bilsa, ekipe koja nije igrala u plej ofu 15 godina

  • 0

Muzičar Džon Bon Džovi zainteresovan je da zajedno sa grupom investitora iz Toronta kupi NFL tim Bafalo Bilse. On je zajedno sa njima u petak podneo potrebnu dokumentaciju u kojoj je obelodanio svoje namere.

Roker je još od ranije imao želju da postane vlasnik nekog od timova iz profesionalne lige, a sada mu se kazala prilika posle smrti gazde Bilsa, Ralfa Vilsona.

Iako je prvobitno pominjano da će pevač i gitarista preseliti franšizu u Kanadu, to je vrlo brzo demantovano, jer u slučaju i da postane većinski vlasnik, ekipa mora ostati u Bafalu, jer imaju klauzulu u desetogodišnjem ugovoru sa državom da moraju da budu u tom gradu minimum do 2019. godine, a ukoliko ona bude prekršena moraće gradu da se isplati odšteta od 400 miliona dolara.

Pored Bon Džovija koji se sastao i sa komesarom NFL lige, kao zainteresovani kupac pominjao se i Lari Tenenbaum, vlasnik Toronto Reptorsa i Mejpl Livsa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA