Slučaj "Roma": Nekadašnji igrač Partizana traži imena za optužbe o nameštanju!

- Ne znam kako se posle gotovo 30 godina ponovo priča o tome kad je to završena priča, a mnogi su zbog toga davali izjave nadležnim organima - rekao je Nikica Klinčarski

  • 14

Nebojša Uške Vučićević, nekadašnji igrač Partizana, izneo je optužbe na račun uprave kluba da je učestvovala u nameštanju meča sa Romom 1988. godine, što je izazvalo reakciju Nikice Klinčarskog.

On je uz Vladimira Vermezovića bio akter te utakmice i demantovao je navode Vučićevića.

- Za Partizan sam odigrao više od 500 utakmica, pa možda bih i ja mogao da postavim pitanje zašto nisam dobio priliku da radim kao prvi trener, ali o tome odlučuju stručni ljudi. Takođe, naglašavam da sam u Humsku došao kao već ostvaren trener u Radu, iza mene stoje rezultati i ne može niko ništa da mi prebac - rekao je Klinčarski "Kuriru" i dodao:

- Ukoliko Uške misli na mene, neka to javno kaže i neka me pozove, pa ću mu odgovoriti šta imam, ali vas molim da me ne svađate s njim preko novina jer smo dobri prijatelji.

- Ne znam kako se posle gotovo 30 godina ponovo priča o tome kad je to završena priča, a mnogi su zbog toga davali izjave nadležnim organima. Ne postoje nikakvi dokazi da je meč namešten, a ja tvrdim da sam potpuno čist i nisam neko ko se bavio takvim stvarima. Postoji božji sud, pa će on pokazati sve i ne želim da se moje ime pojavljuje u tom kontkestu - rekao je Nikica Klinčarski.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ee

    21. jul 2014 | 11:08

    Uske ti pricas o postenju? Sina si doveo i ubacio da igra iako pre tebe nije bio ni medju 20. Trazio si pare od roditelja da bi im " gurao" decu. Svalerkinog sina si ugurao da igra, zato su te i oterali iz ofk-a. I ti pricas o postenju

  • grobar do koske

    21. jul 2014 | 10:58

    Vise puta ponovljena LAZ,kod labilnih osoba bez mozga i kicme,postaje istina... Nije sve tako SIVO,SVE je CRNO i BELO !!! Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • Pinokio

    21. jul 2014 | 11:46

    Grobarska posla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA