Đorđević dozvoljava posete ženama i devojkama košarkaša!

Selektor "orlova" kazao je da nema ništa protiv da njegovi izabranici uz sebe imaju svoje lepše polovine tokom priprema za Mundobasket

  • 1

Srpski košarkaški reprezentativci nalaze se na visinskim pripremama na Kopaoniku, gde svakodnevno naporno treniraju pod bidnim okom selektora Aleksandra Đorđevića. Ipak, iako se režim rada zna, bivši igrač, a sada trener nije previše strog prema svojim izabranicima, pa im dozvoljava i posete supruga i devojaka.

Očigledno je Đorđević odlučio da preuzme i nešto iz rada fudbalskih stručnjaka poput Luja van Gala koji je dozvolio reprezentativcima Holandije da ih lepše polovi ne posećuju i budu sa njima za vreme trajanja Svetskog prvenstva u Brazilu.

- Svi imaju svoj program i plan. oni imaju žene, devojke, svoje živote. Mi ih na pripremama ne kažnjavamo, odnosno, oni nisu ovde po kazni, već deo priprema za takmičenje. Zna se kada imaju treninge, a kada slobodno vreme. Njihove devojke i žene su deo njihovih života. Ako dođu, ja nemam nikakav problem sa time - rekao je Đorđević na druženju sa "sedmom silom", a prenosi Informer.

Selektor je verovatno primetio i da su i na fudbalskom šampionatu sveta, nacionalni timovi u čijim su kampovima slobodno boravile žene i devojke ostvarili bolje rezultate nego one gde je to bilo zabranjeno, pa veruje da bi to moglo i da se primeni na košarkaški Mundobasket koji očekuju "orlove" u septembru.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    21. jul 2014 | 11:53

    Tu pogodnost je imao,i stekao naviku dok je bio u Partizanu,srecom pa nije otisao u pecurkanu i video da oni to ne praktikuju....Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA