Nadala posle pada s 1. mesta ostavila i devojka!

Španski teniser i atraktivna Ćiska Periljo prekinuli su devetogodišnju vezu, ali drugi reket sveta za sada nije potvrdio, niti demantovao takve tvrdnje

  • 9

Rafael Nadal želeće da što pre zaboravi jul 2014. godine. Prvo je izgubio vodeću poziciju na ATP listi od Novaka Đokovića, a sada je ostao i bez dugugodišnje devojke Ćiske Periljo. Španac je prekinuo devetogodišnju vezu sa svojom sunarodnicom, jer su se u poslednje vreme udaljili jedno od drugog.

Spekulacije o krizi u njihovoj vezi pojavile su se krajem juna, odnosno, posle finala Rolan Garosa kada ona nije viđena u njegovom boksu, a iako je, ona i ranije izbegavala pažnju medija, ipak je barem u finalima bila uz levorukog tenisera.

Njih dvoje u poslednjih mesec dana nisu viđeni nigde zajedno što je samo još više dalo potvrdu o njihovom raskidu. Navodno je nakon toga, Nadal sam otišao na Ibicu kako bi se posvetio sebi, dok je lepa Ćiska krenula svojim putem.

Teniser i atraktivna Špankinja se poznaju od detinjstva i bili su jedan od najskladnijih parova u sportskom džet setu. Drugi rekat sveta za sada nije ni potvrdio ni demantovao ove navode svetskim medija.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA