Džordan kamp: Magdevski na finalnoj manifestaciji

Mladi košarkaš Partizana m:ts izabran među deset najboljih kandidata u Londonu

  • 0

Talentovani košarkaš Partizana m:ts Andrej Magdevski naći će se na finalnoj manifestaciji Džordan kampa, koja će se održati sredinom aprila u Šarlotu. U konkurenciji 40 vršnjaka iz Evrope, njih desetoro je na kampu u Londonu pokazalo vrhunske veštine, koje su ih dovele do finala ovog renomiranog takmičenja.

- Sve se dešavalo nekako brzo, od samog poziva za učešće, puta, upoznavanja sa društvom i vremena koje sam tamo proveo. Odlično sam se snašao, u potpunosti sam iskoristio sve prilike koje su mi se ukazale, postigao maksimalne rezultate u svim disciplinama i takmičenjima i uspeo u onome što mi je i bio cilj - zadovoljan je Magdevski i dodaje:

- Znao sam da je Kamp u Londonu filter za dalje i dao sam maksimum. Posle idividualnih vežbi na treninzima i određenih testiranja, kao i igre 3 na 3, izborio sam se za učešće na All Star-u sa još 19 vršnjaka, a nakon odlično odigrane utakmice izabran sam među Top10 igrača iz cele Evrope. Moram da kažem da mi je ogromna čast sto ću reprezentovati košarku sa ovih prostora u Šarlotu i imati priliku da upoznam jednu od najvećih košarkaških legendi svih vremena - Majkla Džordana - zaključio je talentovani košarkaš Partizana.

Pored Magdevskog, na manifestaciji u Londonu učestvovali su i Srefan Nikolić iz Crvene Zvezde Dive i Jovan Anđelković iz Mladosti iz Zaječara.

(Telegraf.rs / izvor:KK Partizan)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA