POSLE 12 SATI: Partizan uz 2 poletanja i sletanja stigao na Farska Ostrva (FOTO)

Crno-beli iz Beograda krenuli u 18.30 minuta, ali su morali da stanu u Kopenhagenu kako bi dosuli gorivo * Na Farska Ostrva stigli tik pre ponoći

  • 6

Napokon! Put na Farska Ostrva i lagani revanš protiv HB Toršavna pretvorio se u horor za fudbalere Partizana koji su, umesto četiri sata vožnje, putovali čak 12 časova uz vreme provedeno na aerodromima u Beogradu i Kopenhagenu.

Crno-beli su u ponedeljak oko 13 časova trebali da polete za Farska Ostrva, ali je usledio prvi problem. Avion koji je bio rezervisan za prevoz vicešampiona Srbije ostao je zaglavljen u Škotskoj, te je usledilo višečasovno čekanje na aerodromu ''Nikola Tesla''.

Pomoć je stigla u vidu manjeg aviona poslatog iz Zagreba, koji je, usled ograničenog kapaciteta, morao da sleće u Kopenhagen kako bi dopunio gorivo. Negde oko 22. časa poleteo je iz glavnog grada Danske, a na Ostrva je stigao dva minuta pre ponoći.

Naravno, trening je preskočen, što se znalo već u Beogradu, a crno-beli bi trebali da osete veštačku travu negde oko 09.30 ujutru. Meč vicešampiona Srbije sa prvakom Farskih Ostrva na programu je od 20.00 časova, a TV prenosa najverovatnije neće biti.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko ns

    22. jul 2014 | 09:25

    Hteli ste Ligu ali morate da je i zasluzite. Nije dovoljno biti necija zamena samo. Bog sve vidi i ceka trenutak da naplati nepravdu.

  • sb.sb

    22. jul 2014 | 10:28

    a zašto ne bi bilo tv prenosa ,a kad je zvezda igrala na onoj poljani na Islandu

  • SIKTER

    22. jul 2014 | 11:25

    Marko ns@ Svaka ti je na mestu. Zato sto bog vidi sve, zato I PARTIZAN igra kvalifikacije za ligu sampiona. Bog nije dozvolijo nepravdu koja je ucinjena PARTIZANU! Heheheeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA