Amerikanci opet pomešali srpskog i hrvatskog Bogdanovića?!

Prosto neverovatno deluje da ovakva dva košarkaša novinari koji su u materiji ne mogu da razlikuju

  • 16

Američka sportska medijska mreža ESPN baš ima problema sa Bogdanom Bogdanovićem. I Bojanom, hrvatskim prezimenjakom srpskog košarkaša.

Ako je onaj kiks iz noći NBA drafta kada je prilikom pozivanja Bogdana puštan video klip sa potezima bivšeg košarkaša Cibone i Fenerbahčea slučajan, onda se najnovija greška iz SAD već može poistovetiti sa neznanjem koje nikako ne karakteriše kuću kakva je ESPN.

Najnoviji biser je vezan za potpisivanje hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića od strane Bruklin Netsa, a vest koju je američki sajt objavio ilustrovana je drugim Bogdanovićem - Bogdanom, u dresu Partizana.

Iako je u tekstu navedeno sve kako bi trebalo u vezi sa karijerom Bojana Bogdanovića, apostrofirano da mu je poslednji klub Fenerbahče Ulker, autoru nije delovalo čudno što je momak na fotografiji koja se našla u vesti potpuno pogrešan i da je u drugom klupskom dresu.

Čak je i prvi komentar na ovoj vesti kritički, odnosno jedan čitalac jasno sugeriše da je na fotografiji Bogdan Bogdanović, koje su na pomenutom draftu uzeli Finiks Sansi.

Da ne bude da ignorišemo Hrvata, odličnog košarkaša, dodaćemo, da je on sa Netsima potpisao trogodišnji ugovor, vredan 10 miliona dolara.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Borca

    23. jul 2014 | 06:50

    Pa koliko moraju puta gekbari reci da svi znaju odakle su i ko ij je osnovao i ciji su klub..malo po malo neko kao pogresi..nisu to greske moji gejbari samo vas podsecaju na svakih par dana kao i mi ko ste i odakle ste..U grbu Zvezda u imenu Bari..ko ste vi ustvari?

  • KkGepek

    23. jul 2014 | 14:12

    I ja cesto mesam ove kosarkase iz hrvatskih klubova !

  • Rade

    23. jul 2014 | 11:12

    Aamerikanci, niste ništa pogrešili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA