Hrvatska obala jača od Maldiva! Ko je sve od svetskih sportista letovao na Jadranu? (FOTO) (VIDEO)

Iako mogu da izaberu bilo koju svetsku odrednicu za odmor, pojedine zvezde svetskog sporta biraju baš hrvatsko primorje. Skakanje u more, gutanje sladoleda i noćni provod omiljene su zanimacije NBA igračima i osvajaču SP u fudbalu

  • 41

Ako ste mislili da poznate svetske zvezde letuju samo na Maldivima, Havajima, Dominikani, Tenerifima, Bora Bori ili u Meksiku, pogrešili ste.

Fudbaleri, NBA zvezde, teniserke su ovog leta sunčali svoja tela na hrvatskom primorju.

Jedna od najboljih svetskih teniserki Venus Vilijams, najbolji golman sveta Manuel Nojer, NBA igrači Blejk Grifin, Deandre Džordan, samo su neki od svetskih zvezda kojima su omiljena letovališta su u susednoj nam Hrvatskoj.

NBA zvezde prednjače kada su ove destinacije u pitanju. Posle naporne sezone trio NBA zvezda, Blejk Grifin, DeAndre Džordan i Redži Bulok, odlučili su da posete Split i Dubrovnik, gde su preko dana uživali u blagodetima mediteranske klime i jadranskog mora, dok su uveče obilazili znamenitosti ovog grada, ali i posećivali gradska dešavanja.

Pogledajte kako su se provodili...

Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams, takođe je obradovala turiste na hrvatskom primorju svojom posetom.

Posle priča o trudnoći i bolesti ona već neko vreme uživa u čarima jadranskog primorja u Hrvatskoj, a na društvenoj mreži Instagram je podelila i nekoliko momenata sa plaže, ali i kako u jednom dahu može da proguta kuglu sladoleda.

Da i evropski sportisti uviđaju lepotu hrvatskog primorja potvrđuje primer golmana minhenskog Bajerna Manuela Nojera i štopera Dortmunda Matsa Humelsa.

Golman nemačke reprezentacije koja je nedavno osvojila Svetsko prvenstvo u Brazilu, veliki je prijatelj sa reprezentativcem Hrvatske, Ivanom Rakitićem, a poslednje dve godine mu je saigrač Mario Mandžukić.

Da li je u Hrvatsku došao na predlog saigrača ili ne, nije ni poznato, ali, prema ovoj fotografiji ne sumnjamo da će doći i sledećeg leta.

Osim Nojera, od nemačkih fudbalera u čarima hrvatskog primorja uživa i štoper Dortumunda Mats Humels, koji planira da u Posedarje dovede i svoje saigrače.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matori

    26. jul 2014 | 21:43

    Pa mozete da se durite koliko vam drago ali to je najlepsa obala na svetu

  • sinisa cetnik

    26. jul 2014 | 22:22

    Ma divna zemlj a tek narod 280 000 proteranih srba 620 000 potpisa za ukidanje ćirilice divna obala na svakom zidu slovo u ili srbe na vrbe

  • Filip

    26. jul 2014 | 21:51

    Ni dzabe da mi daju ne bih isao !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA