ZVER SE VRATILA KUĆI: Drogba u Čelsiju! (FOTO)

- Nisam mogao da odbijem mogućnost da ponovo sarađujem s Žozeom - rekao je reprezentativac Obale Slonovače pri potpisivanju ugovora za nekadašnji klub

  • 2

Zver se vratila! Didije Dogba je i definitvno novi igrač Čelsija!

Reprezentativac Obale Slonovače potpisao je ugovor sa bivšim klubom na jednu godinu, saopštio je klub.

- To je bila laka odluka. Nisam mogao da odbijem mogućnost da ponovo sarađujem s Žozeom. Svi znaju kakav poseban odnos imam s ovim klubom, u kom se uvek osećam kao kod kuće. Moja želja za pobedom je i dalje ista i radujem se tome što ću pomoći timu. Uzubuđen sam zbog narednog poglavlja moje karijere - rekao je Drogba kada je potpisao ugovor.

- On je došao kod nas jer je jedan od najboljih igrača u Evropi. Znam vrlo dobro kakva je njegova ličnost, i isto tako znam da neće biti biti zaštićen zbog svog prvog angažmana ovde. On ovde dolazi da bi nastavio da piše ugovor - rekao je Murinjo.

Tridesetšestogodišnji Drogba postigao je tokom osam godina na Stamford Bridžu 157 golova, što je krunisao postizanjem izjednačujućeg gola, a potom i pobedničkog penala u trijumfu protiv Bajerna u finalu Lige šampiona 2012. godine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA