Milijaš neće u drugu ligu, jer preko Zvezde može opet u reprezentaciju!

Trener crveno-belih veruje da će njegov kapiten i najbolji igrač na pripremama ostati u klubu i odbiti ponudu turske Manise, koja je uporna da ga dovede

  • 16

Dobro je poznato koliko Nenad Milijaš znači za igru Crvene zvezde i koliki bi gubitak bio kada bi napustio Marakanu ovog leta, a ponuda mu nikako ne manjka. Čini se da je najuporniji turski drugoligaš Manisa, koja već u svojim redovima ima jednog bivšeg kapitena crveno-belih, Nikolu Mikića.

Ipak, uprkos spekulacijama da bi ponajbolji igrač šampiona Srbije i jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule mogao da pronađe inostrani angažman ovog leta, trener Nenad Lalatović je odbio mogućnost da će iskusni vezista preći u neki klub iz inostranstva koji se takmiči u drugoj ligi.

- Milijaš je naš najbolji igrač na pripremama. Pravi vođa. Voleo bih kada bi i ove sezone ostao. Mnogo je dao Crvenoj zvezdi i ne verujem da bi kao kapiten šampiona Srbije pristao da ode u drugoligaški klub iz Turske. On je igrač sa stvorenim imenom i prezimenom, možda se bude i vratio u reprezentaciju i zato čisto sumnjam da će prihvatiti tu ponudu - rekao je Lalatović za "Sportski žurnal".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    27. jul 2014 | 11:59

    Kako to obicno u zivotu biva,neces jedno,a dobijes drugo,jos gore..Tako i on sada nece u 2 ligu svoje turske,vec preko cz u repku nase Srbije,a ja mislim da ce preko cz uskoro u 4 ligu,ali nasu,Srpsku...Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • straleee

    27. jul 2014 | 12:07

    Mozda u reprezentaciju veterana,mozda!

  • Djuks

    27. jul 2014 | 12:43

    Milijasu je vrijeme prošlo za reprezentaciju !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA