GOL GODINE: Pjanić lobovao golmana Junajteda sa 70 metara udaljenosti! (VIDEO)

Reprezentativac BiH je uspeo da sa svoje polovine lobuje Ejmosa na prijateljskom meču u SAD. Adem Ljajić igrao celo drugo poluvreme

  • 3

Miralem Pjanić je čovek o kome priča ceo svet. Fudbaler Rome je na prijateljskoj utakmici u SAD protiv Mančester junajteda postigao pogodak koji bi mogao da konkuriše za najlepši pogodak u 2014. godini, ali na njegovu žalost, neće se računati jer je u pitanju prijateljski meč.

Uprkos porazu Rimljana, bosanskohercegovački reprezentativac se potrudio da oduševi sve gledaoce na stadionu u Denveru koji su ostali u čudu i sa nevericom se držali za glavu nakon njegovog pogotka u 75. minutu. Pjanić je sa nekih 70 metara šutirao i uspeo da lobuje neiskusnog Ejmosa, koji će posle ovoga kod strogog Van Gala teško zaraditi i poziciju drugog čuvara mreže.

Utakmica je završena pobedom "crvenih đavola" 3:2, a Vejn Runi je takođe postigao prelep pogodak kada je na startu meča matirao Skorupskog. Engleski napadač je bio precizan i iz jedanaesterca, a pored njega strelac za Junajted bio je strelac i Huan Mata, dok je drugi gol za Romu bio delo Totija iz jedanaesterca dva minuta pre kraja utakmice.

Za "vučicu" je u drugih 45 minuta igrao i srpski reprezentativac Adem Ljajić, koji je na poluvremenu zamenio Iturbea.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA